Csányi Sándor további öt évig az MLSZ elnöke marad

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi online küldöttközgyűlésén további öt évre bizalmat szavazott Csányi Sándor elnöknek.

Az elnökségben sem történt változás, Balogh Gabriellát, Bánki Eriket, Berzi Sándort, Dankó Bélát, Garancsi Istvánt, Nyilasi Tibort, Anthony Radevet és Török Gábort is újraválasztották.    

Csányi Sándor 2010 óta irányítja az MLSZ-t, megbízatása 2025. április 21-ig szól.

A megfelelő szakemberek képzése lehet az előrelépés záloga

A megfelelő szakemberek képzése lehet az előrelépés záloga a magyar futballban - mondta Csányi Sándor. A szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén az MLSZ elnöke kijelentette, ebben jelenleg nem állnak jól, legfőképpen az utánpótláskorúak esetében nem, hiszen nem minden egyes gyereknek van olyan edzője, aki szakmailag és nevelőként is alkalmas lenne a munkájára. "Sokszor látunk üvöltő derviseket a pálya szélén, akik tönkretehetik egy gyereknek a futball iránti szeretetét" - fogalmazott Csányi Sándor.

A jelenlegi helyzetben zárt kapus mérkőzéseket sem lehet rendezni

A jelenlegi helyzetben zárt kapus futballmérkőzéseket sem lehet megrendezni Magyarországon - mondta Csányi Sándor. "Kapcsolatban vagyunk a FIFA, az UEFA és a kormányzati szervek képviselőivel. Az egészségügyi és kormányzati szervek előírásait vesszük figyelembe, ha ezek lehetőséget adnak meccsrendezésre, akkor a klubokkal és a játékosokkal egyeztetve döntünk a folytatásról" - fogalmazott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke a szervezet keddi, online küldöttközgyűlésén. Kiemelte, az NB I és NB II mellett a szövetség számára az amatőr és utánpótlás-bajnokságok játékosainak egészsége is nagyon fontos.

Kapcsolódók

Kimaradt?