Felismered az erdélyi péket a Puskás Aréna promóciós filmjében?

 

 

Közösségi oldalán osztotta meg pénteken hajnalban Orbán Viktor magyar miniszterelnök azt a promóciós filmet, amelyben az este 20 órai kezdettel (romániai idő - szerk. megj.) felavatásra kerülő Puskás Aréna előtt tiszteleg. A filmnek van egy ismert erdélyi szereplője is.

A közösségi oldalon megosztott filmben köznapi és ismert emberek, többek között Puhl Sándor korábbi FIFA-játékvezető, Hajdú B. István kommentátor, Dzsudzsák Balázs, a válogatott csapatkapitánya, Szász Kitti freestyle-világbajnok,  Varga Judit igazságügyi miniszter, Fürjes Balázs államtitkár, az építész, Skardelli György, Csányi Sándor MLSZ-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök látható. 

Erdélyi szereplője is van a promóciós filmnek, éspedig Diószegi László, a Sepsi OSK és a Diószegi Pékség tulajdonosa, aki péknek öltözve üti tovább a kenyértészta felé pattogó labdát. 

„Hajrá, magyarok!” – írta posztjához a kormányfő.

Amint arról korábban beszámoltunk, pénteken este 8 órai kezdettel a Magyarország–Uruguay felkészülési mérkőzéssel avatják fel a Puskás Arénát. A találkozó egyúttal a 97-szeres válogatott Gera Zoltán búcsúmeccse is lesz. A mérkőzésre már hetekkel korábban elkelt az összes jegy, így 65 114 néző előtt léphetnek pályára a csapatok.

A mérkőzésre akkreditált munkatársunk a nap folyamán folyamatosan frissülő cikkben számol be az eseményekről.

Puskás Aréna, stadionavató felkészülési mérkőzés

  • Magyarország–Uruguay (20 óra)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?