Labdarúgás: Marco Rossi január óta Magyarországon tartózkodik

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közlése szerint Marco Rossi szövetségi kapitány nem érintett a koronavírus-járványban.

A magyar válogatottat irányító olasz szakember kedden közösségi oldalán üzent: bár Olaszországban nehéz a helyzet, „a családja és ő is jól van".

Az MLSZ az MTI érdeklődésére reagálva a Twitteren azt írta: Marco Rossi január eleje óta Magyarországon tartózkodik, egészséges.

 

A magyar válogatott március 26-án Szófiában szerepel Európa-bajnoki pótselejtezőn.

Imsét munkába állt a Honvéd olasz edzője

Két hét után kedden ismét Giuseppe Sannino vezetőedző tartotta a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának edzését. Az olasz tréner és másodedzője, Alessandro Recenti orvosi ajánlásra nem látogatta a Honvéd edzőközpontját és mérkőzéseit, mivel érintkezhetett az új koronavírussal fertőzött személlyel.

A kispesti klub honlapjának beszámolója szerint „a szakemberek egészségesek, az elmúlt két hétben végig tünetmentesek voltak". A közleményből kiderül, hogy Recenti ennek ellenére nem tér vissza a csapathoz, mivel családi okok miatt saját kérésére szerződést bontott.

Sannino távollétében Pisont István irányította a Honvédot, amely ebben az időszakban a bajnokságban kikapott a Diósgyőrtől, majd kétszer gól nélküli döntetlent játszott Pakson, előbb a Magyar Kupában, majd az OTP Bank Ligában.

(Nyitókép: Marco Rossi | Facebook)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?