Korlátozott számban, de bemehetnek a szurkolók a Sportklub–Gyergyó hokirangadóra

A Csíkszeredai Sportklub vezetősége engedélyt kapott arra, hogy maximum 900 néző jelenlétében rendezhesse meg a Gyergyószentmiklós elleni derbit a jégkorong Erste Liga elődöntőjében hétfő este. A bérletes drukkereket 18.15 óráig engedik be a jégcsarnokba.

A román–magyar vegyes bajnokság elődöntőjében rendezett székely rangadó első meccsét, a vasárnap kora délután bevezetett óvintézkedések miatt zárt kapuk mögött rendezték meg, sokak sajnálatára.

Mint köztudomású, az operatív törzs elrendelte, hogy a koronavírus-veszély miatt a hónap végéig felfüggesztenek, elhalasztanak vagy betiltanak minden olyan kül- és beltéri rendezvényt, amelyen több mint ezren vesznek részt. a meccset nem odázták el, de nézők nélkül játszották le.

Az elődöntő második felvonása előtt néhány órával a Sportklub a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy engedélyt kaptak 900 néző beengedésére, de csak bérletes szurkolókat fogadhatnak, helyszíni jegyárusítás nem lesz.

 

A bérletek nem átruházhatók, a nézők a helyeiket csak este negyed hat és negyed hét között foglalhatják el, és arra is megkérik őket, hogy ne egymás mellett üljenek le, hanem legalább egy széknyi távolságot hagyjanak egymás között – írják.

A vasárnap esti első meccsen a Sportklub 4–3 arányban nyert a Gyergyói HK ellen; a párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.

(Nyitókép: Jelenet a vasárnap esti meccsen | Fotó: Sportklub / Facebook / Pál Zoltán)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?