Elhalasztották a Salzburg–Frankfurt Európa Liga-mérkőzést

Elmarad a csütörtök esti RB Salzburg–Eintracht Frankfurt visszavágó a labdarúgó Európa Ligában – közölte az osztrák élvonalbeli klub hivatalos honlapján. A várható orkán erejű szél miatt döntöttek a halasztás mellett, az új időpontot később írják ki.

Csütörtök kora délután válságértekezletet tartottak Salzburgban az UEFA, a klubok, a helyi hatóságok és a rendőrség képviselőinek részvételével, és úgy döntöttek, hogy az orkán erejű szél miatt kiadott figyelmeztetésre való tekintettel elhalasztják a mérkőzést – közölte a Salzburg. Az osztrák meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint akár 120 kilométer per órás szél is lehet Salzburgban csütörtök este.

A viharos szél miatt a stadionban való biztonságos tartózkodás nem garantálható – a szurkolókkal, személyzettel és a csapatokkal együtt mintegy 29 ezer emberről van szó.

 

A mérkőzés új időpontját egyelőre nem írták ki, de a magyar válogatott Szoboszlai Dominik csapatának közlése szerint erre is hamarosan sor kerül. Az első meccset a németek nyerték 4–1-re.

(Nyitókép forrása: AFP)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?