banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Először szólalt meg a tragédia óta Kobe Bryant felesége

Vanessa Bryant, a helikopter-balesetben vasárnap elhunyt Kobe Bryant felesége Instagramon üzent a gyászolóknak.

„A lányok és én szeretnénk megköszönni ebben a szörnyű időben azt a rengeteg támogatást és szeretetet, amit több millió embertől kaptunk. Köszönjük az imákat, szükségünk van rájuk. Teljesen összetört minket szerető férjem, Kobe és gyönyörű kislányom, Gianna elvesztése, illetve osztozunk azok gyászában, akik hasonlóan hozzánk, elveszítettek valakit vasárnap” – kezdte az Instagram-bejegyzést Vanessa Bryant.

„Nem létezik olyan szó a világon, ami le tudná írni fájdalmunkat. Az egyetlen, ami vigasztal, hogy tudom, Kobe és Gigi is tudták, mennyien szeretik őket. Elképesztően szerencsések voltunk, hogy az életünk részesei lehettek. Bárcsak itt lehettek volna velünk örökre… Ők voltak a mi csodálatos ajándékaink, akiket túl korán elvettek tőlünk. Nem tudom, mit tartogathat még számunkra a sors, el sem tudom képzelni az életünket nélkülük.”

„De felkelünk minden reggel, és megpróbáljuk végigküzdeni magunkat a napokon, mert Kobe és Gigi mutatják az utat fentről. Az irántuk érzett szeretetünk végtelen. Bárcsak megölelhetném, megpuszilhatnám őket... És itt lennének velünk örökre. Köszönjük, hogy megosztjátok az emlékeiteket, a gyászotokat és a támogatásotokat velünk. Csak annyit kérünk, adjátok meg nekünk a szükséges időt és teret, hogy megtanuljuk kezelni ezt az új valóságot” – írta Vanessa Bryant.

Kobe Bryant özvegye hozzátette, a Mamba Sports Foundation alapítványon belül létrehoztak egy alapot azok támogatására, akik szintén elveszítettek valakit a balesetben.

Az adományozásról részletek a MambaOnThree.org és a MambaSportsFoundation.org oldalon olvashatók.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanessa Bryant

banner_ZBiZ5lsB_MASZOL970x250px.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?