Aus. Open: Jennifer Brady lesz Halep első ellenfele

Az egyesült államokbeli Jennifer Brady lesz Simona Halep ellenfele a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában a csütörtöki sorsolás szerint.

Ana Bogdannak (27, WTA - 96) még egy mérkőzést kell megnyernie, hogy felkerüljön a melbourne-i főtáblára. Bogdan 6:2, 6:3-ra verte csütörtökön a selejtező második fordulójában a hazai Belinda Woolcockot, és a 19 éves, a WTA ranglista 142. helyén álló, Ann Lit (USA) kellene még legyőznie, hogy főtáblás legyen.

Bejutott a selejtező második fordulójába Elena-Gabriela Ruse (22, WTA - 181.) és Laura Paar is, aki egy másik román játékost, Irina Barát ütötte ki, és az orosz Ana Kalinszkaja (21, WTA - 108.) ellen folytatja. A második fordulóban van Monica Niculescu is (32, WTA - 128.), aki a bolgár Viktorija Tomova (24, WTA - 144.) kárára próbál továbbjutni. Kiesett Patricia Ţig (25, WTA - 113.), aki nem bírt a selejtező első fordulójában mindössze 17 éves kanadai ellenfelével, Leylah Fernandezzel.

A főtáblára három román játékos került selejtező nélkül: Simona Halep (WTA - 4.), Sorana Cîrstea (WTA - 74.) és Irina Begu (WT - 105.).

Kapcsolódók

Kimaradt?