Ronaldo megmutatta Simeonénak (és az egész világnak), hogy kié a nagyobb

Büntetésre számíthat Cristiano Ronaldo, a Juventus portugál sztárja, aki obszcén gesztussal ünnepelt az Atlético Madrid elleni, kedd esti labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzésen.

A mesterhármast elérő játékos a harmadik, tizenegyesből szerzett találata után utánozta le – a saját stílusában – Diego Simeonét, a vendégek vezetőedzőjét, aki a párharc első mérkőzésén hasonlóan mutogatott. A tréner ezért 20 ezer eurós büntetést kapott.

Simeone a mérkőzést követően nyilatkozott az üzenet értékű gólörömről. Az argentin mester saját ünnepléséhez hasonlóan, következetesen azt mondta, szerinte rendben volt CR gesztusa.

Ronaldo tavaly nyáron igazolt a Real Madridtól a Juventushoz. A királyi gárda mezében 31 meccsen 22-szer vette be a városi rivális Atlético kapuját. A kedd esti volt a 122., a 123. és a 124. gólja a BL-ben, ezzel újabb rekordot állított fel. A keddi volt az ötödik alkalom, hogy a portugál támadó (és aktuális csapata) kifogott az Atlético Madridon a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában.  

 

Kapcsolódók

Kimaradt?