Többszörös áron kínálnak jegyeket az FK Csíkszereda–U Craiova kupamérkőzésre

Többszörös áron kínálnak jegyeket az „ügyeskedők” a közösségi oldalakon az FK Csíkszereda és az U Craiova közötti csütörtöki kupamérkőzésre.

Magasba szökött a futball-láz Székelyföldön: a régió két csapata is a legjobb nyolc között lép pályára a Románia Kupa küzdelmeiben. A Sepsi OSK szerdán a Kolozsvári CFRt-t fogadja, csütörtökön pedig Csíkszeredában kerül sor újabb történelmi mérkőzésre: a helyi harmadosztályú FK ellenfele a bajnokesélyes U Craiova együttese lesz.

A felfokozott hangulat, a várható nagy érdeklődés előcsalogatta az „ügyeskedőket” is, akiknek kedvez, hogy a múlt csütörtöki pénztárnyitást követően egy órán belül elfogyott az összes belépő a csíkszeredai mérkőzésre. A napokban egymást érik a közösségi oldalakon a jegyeket eladásra kínáló hirdetések. A belépőket többszörös áron kínálják eladásra, sőt akad olyan személy, aki licitet hirdetett: aki többet ígér, az lehet a boldog jegytulajdonos. A régi lelátóra 35-40 lejért, a főlelátóra 75-100 lejért kínálják az egyébként 15, illetve 25 lejes belépőket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?