Szerződést hosszabbított két legendájával a Kolozsvári CFR

Alig két héttel azután, hogy a csapatkapitány Mario Camora újabb 3 éves szerződést írt alá a Kolozsvári CFR 1907-tel, a héten a vasutasok másik legendás játékosa, Emmanuel Culio hosszabbította meg további egy évvel kontraktusát.

A két labdarúgó együttesen 469 mérkőzésen lépett pályára a CFR mezében.

 

A CFR abszolút rekordbajnoka Mario Camora, aki 2011-es érkezése óta 274 alkalommal öltötte magára a vasutasok mezét. 2015-ben bízták rá először a csapatkapitányi teendőket és azóta 110 mérkőzésen vezette csatába együttesét. Két bajnoki címet, egy Román Kupán és egy Szuperkupát emelhetett magasba ittléte alatt a portugál balhátvéd.

A CFR másik legendás játékosa Juan Emmanuel Culio hétfőn tette rá kézjegyét a szerződását újabb egy évvel meghosszabbító iratra, ezzel nagymértékben eldőlni látszik, hogy a 35 éves argentin középpályás a Fellegváron akasztja szögre csukáját.

 

Culio 2007-ben szerződött a CFR-hez, és fontos szerepe volt a klub első bajnoki címének megszerzésében. Két évvel később ismét vele ért csúcsra a Kolozsvári CFR, majd 2011-ben jó pénzért eladták a Galatasaray Isztambulnak. Culio a következő években 3 ország 8 csapatánál fordult meg, mielőtt 2017-ben ismét a vasutasok mezébe bújt. Eddig 195 mérkőzésen lépett pályára, 21 gólt szerzett és 30 gólpasszt adott csapattársainak. 

Kapcsolódók

Kimaradt?