Új helyre került az Erdély TV is a Digi TV csatornalistáján

Törvénymódosításokra hivatkozva október 31-től megváltoztatta a kábeltévés műsorrácsát a Digi TV – közölte a szolgáltató.

A változás a beltéri vevőegységgel és a beépített vevőegységű (2014 után gyártott) tévékkel rendelkezőket nem érinti, a készülékek automatikusan elvégzik a csatornalista frissítését. A régebbi készülékek tulajdonosai, vagy akik analóg módon, és nem digitálisan fogják az adásokat, ezt manuálisan el kell végezzék.

A frissítés miatt a Digi (RCS&RDS) kínálatában új helye lett az Erdély TV-nek is – hívta fel a figyelmet sajtóközleményében az ETV. A tévénézők frissítsék készülékükön a csatornalistát (ha a készülék automatikuson nem tette meg), és keressék a 227-es pozíciót, hogy továbbra is követhessék az Erdély TV műsorait. Amennyiben e művelet során sem jelenik meg az ETV, vegyék fel a kapcsolatot a kábelszolgáltatóval – ajánlották.

A telekommunikációs szolgáltató közlése szerint minden előfizető a www.DIGI.ro/grila internetes címen kereshetik ki a megyéjükben aktuális csatornalistát.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?