Új évaddal folytatódik a Zebra, az Erdélyi Magyar Televízió életmód magazinja

Több mint egyéves szünet után május 2-án új évaddal jelentkezik az Erdélyi Magyar Televízió életmód magazinja, a Zebra. A műsor több izgalmas változással kerül ismét képernyőre: új műsorvezető páros, új helyszíneken felvett beszélgetések várják a nézőket minden hétfőn 21 órától.

 

Gecse Ramóna színművész immár a hatodik évadban lesz a műsor jól ismert arca, mellette Dégi László Csaba egyetemi oktató, pszichoonkológus foglal helyet a műsorvezetői székben. Kettejükre vár az a kihívás, hogy hétről hétre szerteágazó, igen gyakran tabunak is számító témák kapcsán faggassák a műsor vendégeit. Együtt keresnek válaszokat többek között olyan kérdésekre, mint hogy miként változtatta meg az életünket a járvány, gyengült-e a hitünk a bezártság hónapjaiban, hogyan hat mindennapjainkra a közvetlen közelünkben zajló háború, valós-e az erdélyi magyar társadalmon belüli kommunikációs válság, mi veszélyezteti a sportolók mentális egészségét?

Változik a helyszín is: az új évad beszélgetései kiköltöznek a televízió stúdiójából. A műsor készítőinek célja ezáltal az, hogy lazább, közvetlenebb keretek közé ültesse a beszélgetések résztvevőit, adott esetben közelebb is kerülhessen potenciális meghívottakhoz. Az évad első beszélgetéseinek helyszínét a kolozsvári Planetárium Café, valamint a kolozsvári Vallásszabadság Háza biztosította.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?