banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Sepsiszentgyörgy lovasa nem jutott tovább a Nemzeti Vágta döntőjébe, ám a kishuszárok között továbbra is szurkolhatunk egy székely legénynek

Tamás Csaba és hű társa, Rover Gidran 34 Rozi nem jutottak tovább a Nemzeti Vágta középfutamából a döntőbe. Míg Farkas Árpád Dán és lova egy bokasérülés miatt nem tudtak elindulni a középfutamban, addig Demény Magor, Farkaslaka büszkesége a Kishuszár Vágta döntőjében mutathatja meg, hogy mit tud.

Példás erőfeszítést és bátorságot mutatott Sepsiszentgyörgy lovasa, Tamás Csaba, és a hű társa, Rover Gidran 34 Rozi a Nemzeti Vágta előfutamába, ám eredményük nem volt elegendő a döntőbe való továbbjutáshoz.

Tamás Csaba/ Fotó: Székely Vágta Facebook-oldala

„Büszkék vagyunk rájuk, hogy idáig eljutottak és küzdöttek Sepsiszentgyörgyért! Köszönjük az erőfeszítést és a bátorságot, amit mutattak!” – olvasható a Székely Vágta hivatalos Facebook-oldalán.

Közben szomorú hír érkezett Illyefalváról: Farkas Árpád Dán és lova, Penge, a boka sérülése miatt nem tud indulni a középfutamban. „Nagyon sajnáljuk, hogy nem láthatjuk őket ma versenyezni, de most Penge egészsége az első. Köszönjük a felkészülést és a lelkesedést, amit eddig mutattatok!” – írták a Székely Vágta szervezői, mielőbbi gyógyulást kívánva Pengének.

Demény Magor/ Fotó: Székely Vágta Facebook-oldala

Demény Magor, Farkaslaka büszkesége azonban bejutott a Kishuszár Vágta döntőjébe. „Óriási eredmény ez, és mindenki nevében köszönetet mondunk neki a bátor küzdelemért! Hajrá, Magor, hajrá Farkaslaka!” – írták.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?