John Malkovich megérkezett Temesvárra

Temesváron lép fel John Malkovich. Az amerikai sztár kedd este érkezett meg Európa kulturális fővárosába, ahol A pokoli komédia (The Infernal Comedy) című darabot viszik színpadra.

John Malkovich megérkezett Temesvárra | Fotó: Temesvári Állami Színház

Michael Sturminger kifejezetten Malkovich számára írta és rendezte az előadást, amely tulajdonképpen egy operaáriákkal tűzdelt monodráma, amelynek középpontjában a kilencvenes évek hírhedt sorozatgyilkosa, Jack Unterweger áll. A világszinten már több mint 150 helyszínen bemutatott színdarab temesvári előadásán Susanne Langbein és Chen Reiss szopránok közreműködnek, és a híres bécsi Wiener Akademie Orchester biztosítja a dallamot a világhírű karmerster, Martin Haselböck vezénylése mellett.

A Temesvári Állami Színház – ahol csütörtökön 19 órától, pénteken pedig 16 és 19 órakor adják elő a darabot – Facebook-oldalán jelezte, hogy Malkovich kedd este egy menetrendszerinti járat utasaként megérkezett Temesvárra. A művész a múlt hónapban is Romániában járt, akkor Bukarestben forgatott.

Temesváron amúgy eredetileg két előadást terveztek, de mivel azokra nagyon gyorsan elkeltek a jegyek, beiktattak egy harmadikat is. Erre a pénteken 16 órakor kezdődő előadásra még lehet belépőt váltani.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?