Erdélyi város a világ legjobb turisztikai célpontjai között

Brassó felkerült az egyik legnevesebb nemzetközi utazási portál legjobb 25 turisztikai célpontja közé. Ez az egyetlen Európai város a Tripadvisor listáján.

Az amerikai székhelyű Tripadvisor utazási portál a turisták értékelése alapján állította össze a világ legfelkapottabb helyeinek listáját. Ebben a rangsorban 21. helyen végzett Brassó, mint egyedüli európai helyszín.

„A Travellers Choice Awards Best of the Best díját azok a desztinációk nyerik el, amelyek szállodáikról, éttermeikről és programjaikról nagy számú pozitív kritikát kaptak az elmúlt 12 hónapban. A Tripadvisor oldalán található 8 millió helyszínnek kevesebb mint 1 százaléka kapja meg a Best of the Best díjat, ami a legmagasabb szintű elismerés” – áll az utazási portál listájának leírásában.

Az oldalon található ajánlóban egyébként a „hagyományos báj és a modern városi élet harmonikus ötvözeteként” hivatkoznak Brassóra, melynek látványosságai közül kiemelik Európa legkeskenyebb utcáját, a medverezervátumot és természetesen a törcsvári (Bran) kastélyt. 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?