Erdélybe látogattak a Trónok Harca sorozat producerei

Ezekben a napokban Déván tartózkodnak Trónok Harca HBO-sorozat producerei. Azért jöttek Erdélybe, hogy felmérjék a terepet egy készülő filmhez – írja a monitorulcj.ro.

A filmes csapatot egy kúriában szállásolták el, amelynek tulajdonosa már fotózkodott is Petur Sigurdsson producerrel. Az amerikaiak a legszebb lakosztályt kapták, amelyben a legfontosabb vendégeket szokták fogadni.Petur Sigurdsson és erdélyi házigazdája | Fotó: Facebook

A sorozat producerei kapcsolatban állnak egy román céggel, amely egy Ghost Adventures-részt forgatott éppen a National Geographicnak a vajdahunyadi várban, így jutottak el ők is a dévai kúriába.

„Akkor a Ghost Adventure szereplői nálunk szálltak meg, így ismertem meg őket, és ez által érkeztek meg hozzánk a Trónok Harca producerei is” – magyarázta a portálnak a kúria tulajdonosa, Horia Szabo, hozzátéve, hogy szálltak már meg nála más sztárok is, mint például a CSI: Miami színészei vagy Idris Elba brit filmsztár.

Horațiu Szabo azt is elárulta a lapnak: a producerektől tudja, hogy a vajdahunyadi várban forgatott filmben várhatóan  szerepelni fog az Oscar-díjas Charlize Theron, az egyik legjobban megfizetett színésznő a világon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?