A Kiss, a Whitesnake, az Iron Maiden és a Uriah Heep is felép jövőre Bukarestben

A Kiss, a Whitesnake, az Iron Maiden, a Placebo, a Uriah Heep és David Garrett hegedűművész is koncertezni fog 2022-ben Bukarestben. Fellépnek jövőre a fővárosban egy évfordulós előadáson a Lord of The Dance huszonötödik éve turnézó táncosai is.

A nevesebb külföldi előadók közül Pink Martini látogat elsőként Romániába, április 9-10-én koncertezik Bukarestben. A gótikus metált képviselő portugál Moonspell május 12-én várja a rajongókat a fővárosi Római Arénákban. Ugyanitt lép fel május 15-én a Dark Tranquillity és az Ensiferum.Fotó: a Pink Martini Facebook-oldala

David Garrett két koncertet is tart Romániában: május 17-én Bukarestben, 20-án pedig a kolozsvári BT Arénában hegedül. Szintén május 20-án lép fel a fővárosi Romexpo csarnokban az alapításának negyvenedik évfordulóját világkörüli turnén ünneplő W.A.S.P. metálzenekar.

A legendás Iron Maiden ugyancsak a Romexpóban koncertezik május 26-án. Három nappal később a Dream Theater zenél majd a kiállítási csarnokban.Az Iron Maiden egy 2017-es fellépésen | fotó: Wikipedia

Június 3-4-én a Trooper, 7-én az Evanescence zenekart láthatják a rajongóik Bukarestben, július 4-én pedig 14 év után újra a román főváros vendége lesz a Pet Shop Boys is.

Július gazdag lesz a külföldi fellépésekben: 7-én Zucchero, 13-án a Placebo, 16-án a Kiss koncertezik Bukarestben. Utóbbi zenekar búcsúturnéjának egyik állomása lesz a román főváros. Szintén 16-án az ugyancsak búcsúturnén lévő Whitesnake várja a romániai rajongóit.

A Judas Priest július 18-án lép fel a Római Arénákban. Az ötven éve alapított metálzenekar bukaresti koncertjét eredetileg tavaly júliusra tervezték, és két évvel elhalasztották.

Szeptember 18-án a Lord of The Dance művészeit csodálhatják meg élőben Bukarestben a tánc romániai szerelmesei.

Armin van Buurennek idén szeptemberben kellett volna fellépnie a fővárosban, a neves DJ végül jövő év szeptember 24-én lép fel az Alkotmány téren. Október 27-én Uriah Heep Bukarestben is megünnepli a létrehozásának ötvenedik évfordulóját.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?