Megjelent a csíkszeredai Szőcs Renáta első saját dala és videoklipje

Megjelent kedden a Star Academy korábbi győztese, Szőcs Renáta Soha nem felejtem el című első saját dala és videoklipje. Göröngyös út vezetett a premierhez – mondta el a Maszolnak a csíkszeredai lány, aki bevallotta: forgatás közben a saját határait feszegette.

„A Star Academy-győzelem óta nem hittem volna, hogy tényleg eljutok egy saját dal kiadásáig, a videoklipet ráadásul Korzikán forgatjuk” – kezdte beszámolóját Szőcs Renáta. Mint megtudtuk, Korzikán tulajdonképpen két klipet forgatott: a Soha nem felejtem el az első epizód, ezt követi majd egy második dal és videoklip is.

Szőcs Renáta elmondta, első dalának „lengesége” megkövetelte, hogy egy tengerparti helyszínt keressenek a forgatáshoz. Görögország, Horvátország is felmerült, végül a producer választása Korzikára esett. De már az elején problémákba ütköztek. „Egy nappal indulás előtt lemondta a korzikai utat az a sofőr aki engem, a sminkes lányt és a páromat a forgatás helyszínére vitte volna. Az volt a szerencsém, hogy apukám Budapesten tartózkodott, és bevállalta ezt a hosszú, 1700 km-es utat” – mesélte Renáta.

A ruhákat otthon felejtették

A következő gondot a stylist által kiválasztott és kölcsönzött ruhadarabok otthonfelejtése jelentette. Ráadásul ez csak akkor derült ki, amikor már nem volt értelme visszafordulni Budapestre. „Meg voltam győződve, hogy a ruhadarabok az operatőrnél vannak, aki egy nappal korábban érkezett a helyszínre felmérni a terepet. Az operatőr meg azt hitte, hogy nálam vannak a ruhadarabok. Rossz érzés volt, amikor kiderült, hogy egyikünknél sincsenek, de mivel jó volt a női megérzésem, pakoltam saját ruhákat, így azokból gazdálkodtunk” – idézte fel a forgatás előtti napok viszontagságait.

A bajok itt még nem értek véget: Renáta felfázott a kompon a hideg szél miatt. „Nem volt kellemes érzés, hogy 17 órás út után szinte egyből forgattunk, és még sikeresen fel is fáztam, de tudtam, hogy most minden más mellékes, a klip a lényeg. Éjjel kettőkor még ébren voltam, hajnali 4-kor keltünk, hogy érjük el a napfelkeltét a parton. Egy óra alvás után sem érdekelt, hogy hulla vagyok, csak azt vártam már, hogy menjünk forgatni” – mesélte.

Szexi, de visszafogott

Renáta elmondta, nagyon hideg volt hajnali 4-kor, de gyönyörű volt a part, meseszép a tenger tükre. „Hiába voltam nagyon megfázva, belementem a hideg vízbe, mezítláb futottam a hideg homokban, és teljesen félretettem mindent. Már a hangom is elment, annyira megvoltam fázva, de úgy éreztem, hogy egyszer vagyok itt, és akkor mindent megteszek a klip érdekében” – magyarázta.

A videoklipben a csíkszeredai lány sokat megmutat a testéből. „Úgy gondoltuk, hogy a kötött pulcsis dolog nagyon szexi, és egyben visszafogott. Az egész videoklip az én határaimat feszegeti, talán meg sosem voltam ilyen merész. De a dal megkövetelte, így egy szuper feladatként tekintettem minderre, hisz minden nőben ott van a bájos, sejtelmes lénye. Mi is próbáltuk ezt üzenni a klippel: amikor csak picit adsz, sejtelmes vagy, közben szépen adagolod a dolgokat. És nagyon összhangban van a táj is ezzel az érzéssel” – részletezte.

Megmártózni a 10 fokos vízben

Renáta azt is elmesélte, hogy egy kinti úszómedence szép fényei ihletet adtak az operatőrnek és a rendezőnek, akik kitalálták, hogy meg kellene mártóznia a 10 fokos vízben. Rettenetesen fázott, de túltette magát rajta. „Rájöttem, hogy egyszer van ilyesmire lehetőség, mindent ki kell maxolni, és belementem a hideg medencébe” – idézte fel a jelenetet. Ezek után az éjjeli holdfényben is forgattak, gyönyörű felvételek készültek, ezek a második epizódban fognak majd feltűnni.

A csíkszeredai lány elmondta, a dal címe és szövege személyesen is érinti. A nyár folyamán ugyanis megismert egy embert, aki olyan élményeket nyújtott neki, amit soha nem tud elfelejteni. „Szebbé varázsolta a nyaramat, megmutatta a számomra teljesen idegen Budapestet. A város olyan hatalmasnak tűnt Csíkszereda után, mindig rossz irányba indultam el, ha valahova el kellett jutni. Olyan feledhetetlen élményekkel gazdagodtam, amelyeket – úgy érzem – ez a dal és a címe is teljes mértékben sugall” – nyilatkozta Renáta.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?