Már csak 10 ezer négy napos bérlet vásárolható a 2017-es Untoldra

Bár még két hónap van az Untold fesztiválig, a bérletek nagyon gyorsan elkeltek - tájékoztatnak a szervezők. 

Bérleteket kedvezményesen, azaz 385 lejért (plusz kezelési költség) június 5-ig lehet vásárolni, ezt követően az ár 450 lejre, majd 550 lejre emelkedik. A fennmaradó 10 ezer bérleten felül már csak napi jegyeket válthatnak az érdeklődők. Az utolsó bérletek a fesztivál honlapján, www.untold.com,  vagy a partnerektől vásárolhatók meg. 

A Kolozsváron sorra kerülő Untold fesztiválon (augusztus 3-6.) fellépnek az elektronikus zene legnagyobb lemezlovasai: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Martin Garrix, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, és a világ legszebb hangú énekesei is: Ellie Goulding, MO, Hurts, Tinie Tempah, Redfoo, Jasmine Thompson. További több mint 150 előadó is jelen lesz a fesztiválon, többek közt olyan nevek, mint Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Loco Dice, Dubfire, Chase&Status și Pendulum.

Az eseményre további olyan fellépők is érkeznek, akik még sosem koncerteztek Romániában. Nemsokára a napokra bontott program is nyilvánossá válik - ígérik a szervezők. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?