Nőnapi kedvezmény a Julius Caesarra a kolozsvári színházban

Március 8-a, a nők nemzetközi napja alkalmából kedvezményt hirdet a kolozsvári színház. Az intézmény közleménye szerint március 8-án este 7 órától a nagyteremben műsorra tűzött Julius Caesar című előadásra a hölgyek, valamint az őket kísérő urak egyaránt 5 lejes, kedvezményes egységáron válthatnak jegyet.

A kedvezmény a meghirdetés időpontjától kezdődően, a jegypénztárnál megvásárolt jegyekre érvényes.A Silviu Purcărete által rendezett előadás Shakespeare talán legkeményebb politikai drámáját állítja színpadra, amely nem csak hibátlan éleslátásával, hanem meglepő időszerűségével nyűgöz le. Brutus és köztársaság-párti szenátor társai a közjó nevében szerveznek összeesküvést Caesar ellen, ám a zsarnokságra törő hadvezér meggyilkolásával nem a rend áll helyre, hanem elszabadul a pokol: polgárháború robban ki, iszonyatos romlás dúlja fel Rómát. Vajon ugyanezen az úton járunk mi magunk is? – teszi fel a kérdést Visky András az előadás ismertetőjében.

Az előadás főszerepét Bogdán Zsolt játssza, további szerepekben Bács Miklós, Viola Gábor, Balla Szabolcs, Kató Emőke, Györgyjakab Enikő, Albert Csilla, Bodolai Balázs, Dimény Áron, Farkas Loránd, Fogarasi Alpár, Kántor Melinda, Keresztes Sándor, Laczkó Vass Róbert, Szűcs Ervin, Váta Loránd, Platz János.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?