Világsztárok lépnek fel Obamáék búcsúpartiján

Beyoncé, Jay Z, Paul McCartney, Bruce Springsteen is részt vesz pénteken Barack Obama leköszönő amerikai elnök búcsúpartiján.

Donald Trump beiktatási ünnepségére eddig egyetlen fellépőt sikerült elhívni. Az Obama-házaspár, akik számos hírességet vendégül láttak már és a kortárs amerikai művészetet is támogatják, egy utolsó zártkörű búcsúbulit tartanak pénteken a Fehér Házban.A Telegraph értesülései szerint ott lesz Beyoncé, aki Obama beiktatási ünnepségén is fellépett, férje, a rapper Jay Z. De Paul McCartney, Bruce Springsteen, Stevie Wonder, Oprah Winfrey, J.J. Abrams és George Lucas is szerepel a meghívottak listáján. 

Donald Trump eközben január 20-i beiktatására készül, de mivel egyetlen híresség sem hajlandó fellépni az ünnepségen, a megválasztott elnök csapata a tehetségkutatók döntősei között nézett szét. Egyelőre csak Jackie Evancho 16 éves énekes jelzett vissza, aki az American Idol és az America’s Got Talent tehetségkutatókon került a figyelem központjába.

Az X Factor 2010-es liverpooli versenyzője, Rebecca Ferguson nemrég úgy nyilatkozott, hogy Trump csapata meghívta a beiktatási ünnepségre, de csak azzal a feltétellel lép fel, ha elénekelheti a Strange Fruit című, 1930-as években született rasszizmusellenes dalt.

Barack Obama és Michelle Obama a Kormányzók bálján táncol 2010-ben a Fehér Ház Keleti Szobájában

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?