Gyerekszereplőket keres a Kolozsvári Állami Magyar Színház

A Kolozsvári Állami Magyar Színház 11-15 év közötti, énekelni, táncolni szerető gyerekeket keres a Légy jó mindhalálig című előadáshoz.

A Kolozsvári Állami Magyar Színház Béres László rendezésében bemutatja a Légy jó mindhalálig című népszerű musicalt. A musical Móricz Zsigmond azonos című regénye alapján készült, zenéjét Kocsák Tibor írta, a librettót Miklós Tibor jegyzi. Az előadás bemutatója 2017. januárjában lesz, a próbafolyamat 2016. októberében kezdődik.Az előadáshoz 11-15 év közötti énekelni, táncolni szerető gyerekeket keres a színház. A darab jellegéből fakadóan több fiúszereplőre van szükség, ugyanakkor lányok is szerepelni fognak az előadásban.

A jelentkezőknek készülnie kell:
- egy maximum 3 perces szabadon választott szöveggel (vers, meserészlet, monológ stb.)
​- egy szabadon választott énekkel

Jelentkezni október 10-17. között az emoke.veres@huntheater.ro e-mail címen vagy a színház művészeti titkárságán (naponta 10-16 óra között, szombat és vasárnap kivételével) lehet, a színház honlapján található adatlap kitöltésével.

A jelentkezőket október 21-én (péntek) és 22-én hallgatják meg a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagytermében, valamennyi meghallgatásról videofelvétel készül. Eredményhirdetés október 25-én várható.

Kapcsolódók

Kimaradt?