Buszok is indulnak a Double Rise fesztiválra

Még építkeznek a helyszínen a torockói Double Rise fesztiválon, de csütörtök estére minden készen áll. Az összművészeti kezdeményezésre Marosvásárhelyről és Kolozsvárról busszal is el lehet jutni, de a jelentkezésekkel sietni kell.

Jelenleg még épül a helyszín, a színpadokon dolgoznak, csütörtökre várják az embereket. A résztvevők névsora nem változott, a koncertek és programok az eredeti tervek szerint zajlanak majd - közölte lapunkkal Sevecsek Renáta, a fesztivál sajtófelelőse.

A szervezők arra figyelmeztetnek, hogy a faluban nincs bankautomata, ezért vigyenek magukkal készpénzt. Mint Facebook-oldalukon írják, nem kizárt, hogy forinttal is lehet fizetni a román lej mellett, de ez nem biztos.

 

 

Buszjáratok Marosvásárhelyről és Kolozsvárról indulnak Torockóra, előbbire itt lehet jelentkezni, utóbbihoz itt lehet kitölteni az online árlapot. A buszjegyek ára 20 lej.

A Double Rise-on a legnépszerűbb zenekarok mellett számos zenei műfaj tehetséges képviselői is teret kapnak, de lesz író-olvasó találkozó, slam poetry workshop, néptáncoktatás, csocsó, meccsnézés, beer-pong, filmes sátor és kézműves vásár is, egyszóval minden, amire a bulizáshoz és kikapcsolódáshoz szükség lehet.

A fesztivál a hagyományt ötvözi a modernnel, a népművészetet a mainstreammel. A szervezők szeretnének teret adni a környékbeli termelőknek és kézműveseknek, így számos egyedi, kézzel készült értékes dolog közül lehet majd válogatni a Double Rise-on. A részletes program itt olvasható.

Kapcsolódók

Kimaradt?