Oscar-díj: meghitt hangulat várja a díjátadókat a Dolby Színházban

Életnagyságú Oscar-szobor, bekeretezett filmkockák, kényelmes kanapék gondoskodnak a kellemes hangulatról a Dolby Színház pihenőszobájában, ahol a díjátadásban résztvevő sztárok kapcsolódhatnak ki mielőtt színpadra lépnének.

A színfalak mögötti szobát az áramvonalas formákkal, rozsdamentes acél kiegészítőkkel és könyvespolcokkal egy modern hollywoodi luxuslakás mintájára rendezték be a Rolex szponzorálásával. Kandalló és a nagyképernyős tévé is tartozik a cserepes fákkal zölddé varázsolt berendezéshez – számolt be róla a The Hollywood Reporter. (A készülődésekről Molnár Levente kolozsvári színész, az Oscar-esélyes Saul fia szereplője is posztolt ki fényképet.)

 

He is almost ready :)#Saulfia #SonofSaul #Oscars #Oscarwww.leventemolnar.eu

Posted by Levente Molnár on Wednesday, February 24, 2016

A belépőt rögtön egy életnagyságú Oscar-szobor és David O. Selznick Elfújta a szél című filmjének posztere fogadja. A falakon több Rolex óra mutatja a pontos időt: nehogy lekéssék jelenésüket a díjat átadó sztárok, Steve Carell, Tina Fey, Chris Evans, Benicio Del Toro és a többiek.

A bár melletti falat teljes egészében betölti egy esti Los Angelest ábrázoló fotó, de számos film egy-egy kinagyított képe is látható a szobában Robert Redford és Paul Newman portréjával együtt.

A Duna TV közvetítiti

A 88. Oscar-díjátadó gálát a Los Angeles-i Dolby Színházban rendezik meg helyi idős szerint vasárnap este. A magyar közönség sok év után először nézheti országos elérésű magyar csatornán élőben a díjátadó gála eseményeit magyar szinkronnal vagy akár eredeti nyelven magyar felirattal.

Idén először, de a következő két évre vonatkozólag is az MTVA birtokolja a sugárzási jogokat Magyarországon: 2016-ban a Duna közszolgálati csatornán, romániai idő szerint február 29-én, hétfőn hajnali 2 órától követhetik a nézők élőben a díjátadó gála eseményeit. Egy óra 20 perctől pedig az esemény felvezetéseként stúdióbeszélgetés veszi kezdetét.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?