A Netflix szerdától már Romániában is elérhető

Már Romániában is elérhető a Netflix. A világ legnagyobb internetes tévészolgáltatása szerdától 130 országban van jelen.

Az előfizetés havi díja 7,99 és 11,99 euró között váltakozik, annak függvényében, hogy milyen minőségű tartalomból kíván válogatni a felhasználó, és hány képernyőn kíván nézni megrendelt filmeket (párhuzamosan több tartalom is nézhető). A szolgáltatás használata az első hónapban ingyenes.

A Netflix leginkább egy online videotékához hasonlítható, aminek kínálatát okostévén, számítógépen, mobiltelefonon és tableten keresztül is el lehet érni. Hasonló szolgáltatása az HBO-nak (HBO Go) és a Diginek (Digi Film) is van Romániában, ám ezek csak azok számára érhetőek el, akiknek van megfelelő tévéelőfizetésük.

Az Index ismertője szerint a Netflixnek jelenleg 36 saját gyártású, exkluzív sorozatuk van, ezek között drámák, vígjátékok, animációs sorozatok és gyerekműsorok is szerepelnek. A sorozatok évadainak minden epizódját egyszerre teszik elérhetővé.

A legnépszerűbb sorozatok között van női börtönös (Orange is the New Black) politikai krimi (House of Cards), képregénysorozat (Jessica Jones, Daredevil), horror (Hemlock Grove), családi dráma (Bloodlines), krimi (Longmire), drogdráma (Narcos) vagy scifi (Sense8) is.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?