Minden jegy elkelt a Félrelépni tilos! nagyváradi előadására

Az idén negyedik alkalommal megszervezett Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál a Félrelépni tilos című kétfelvonásos vígjátékkal folytatódik augusztus 7-én, pénteken 21 órától a Várszínházban.

Szereplők: Esztergályos Cecília, Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa, Csengeri Attila, Szakács Tibor, Timkó Eszter, Pikali Gerda és Magyar Attila.

A nagyváradi előadásra minden jegy elkelt.

Anna egy jómódú házaspárnál szobalányként dolgozik. A férj, Bernard rábeszéli feleségét, hogy látogassa meg vidéken élő édesanyját, mondván, neki is vidékre kell utaznia. Valós szándéka, hogy Cathrine-t, a szeretőjét felcsalogassa lakásába, csakhogy a feleség előtt is felcsillan a lehetőség a félrelépésre. Ha férje nincs otthon, találkozhatna barátjával, Roberttel otthon. Ezért Annát elküldi vidékre. Az utazásba mindenki beleegyezik, de ígéretét senki nem tartja be.

A Bihar megyei RMDSZ, a Nagyváradi Magyar Diákszövetség és a nyíregyházi Mandala Dalszínház közös szervezésében létrejött Nyári Színházi Fesztivál további előadásai: Légy jó mindhalálig (musical két felvonásban), Mágnás Miska (operett), A csúnya lány (operett).

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?