Játékfilm lesz a Micimackóból

Játékfilmet forgat a Disney a Micimackóból, ez lesz az első élőszereplős mozi, amit Milne könyvéből készítenek.

A film középpontjában Micimackó barátja, Christopher Robin áll, aki már felnőttként visszatér a Százholdas pagonyba régi barátaihoz. A stúdió Alex Ross Perry amerikai filmrendezőt, a Listen Up Philip című film forgatókönyvíróját, rendezőjét bízta meg az élőszereplős film forgatókönyvének megírásával. A producer Brigham Taylor lesz - adta hírül a deadline.com filmportál.

Amióta a Disney filmstúdió 1961-ben megszerezte a jogokat A. A. Milne regényeinek megfilmesítésére, több animációs film is készült Micimackó kalandjaiból, ám ez lesz az első élőszereplős játékfilm.

A stúdió számos, rajzfilmen klasszikussá vált meséből készített az elmúlt években nagysikerű játékfilmes feldolgozást, legutóbb a Hamupipőkét mutatták a mozikban Kenneth Branagh rendezésében.

Jövőre készül el A dzsungel könyve filmváltozata és az Alice Csodaországban folytatása, 2017 márciusára pedig A szépség és a szörnyeteg feldolgozása. A Disney márciusban azt is bejelentette, hogy Tim Burton rendezésében készítik majd el a Dumbo filmváltozatát.

Kapcsolódók

Kimaradt?