Egy lengyel kisváros elöljárói szerint Micimackó egy alulöltözött hermafrodita

Egy lengyel kisváros önkormányzata nem engedte, hogy micimackós játszótér épüljön, mert szerintük a medve egy alulöltözött hermafrodita.

„Az a probléma ezzel a medvével, hogy nem teljes a ruházata” – mondta a lengyel kisváros, Tuszyn önkormányatának egyik konzervatív tagja abban a vitában, amelyet arról szólt, hogy engedjék-e, hogy a város új játszóterét micimackósra dizájnolják. A közgyűlés zárt vitáját valaki kiszivárogtatta a helyi médiának.

A hangfelvétel alapján a testület konzervatív tagjai szerint káros a gyerekek egészséges lelki fejlődésére, hogy a medve csak pólót hord. A feldúlt elnök odáig ment a vitában, hogy egyenesen hermafroditának titulálta Micimackót – írja az Independent

Az önkormányzat egyik tagja szerint azért nem hord gatyát Micimackó, mert nincs neme. Ezután egy másik tag a Micimackó szerzőjét, Alen Alexander Milne-t kezdte szidni: „jóval hatvan felett volt, amikor a könyvet írta, és azért vágta le a medve heréit, mert problémái voltak a saját identitásával”.

Lengyelországban korábban pszichológusokat kértek fel annak kivizsgálására, hogy az óriási rajongótáborral rendelkező BBC-s gyerekműsor, a Teletubbies valóban a homoszexuális életmódot népszerűsíti-e. Micimackó már korábban is gyanúba keveredett, amikor egy brit rádióműsor megkérte hallgatóságát, hogy szavazza meg a leggyanúsabb gyerekműsort. Akkor többen azt rótták fel Micimackónak, hogy kizárólag hímnemű barátai vannak.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?