Rekordidő alatt kelt el rekordszámú jegy a Reflex3 előadásaira

A sepsiszentgyörgyi Reflex3 színházi találkozóra március 10-én reggel indult meg a belépők értékesítése. Az első eladási napon rekordszámú jegy kelt el.

A március 18-31. között zajló nemzetközi színházi fesztivál 9 válogatott előadást és 10 kísérőrendezvényt kínál műsorában. Az első jegyeladási nap mérlege szerint 1205 belépő talált gazdára a sepsiszentgyörgyi Kulturális Szervezőirodában és a biletmaster.ro rendszerében. 

A legnagyobb érdeklődést a Pinter Béla és Társulata Titkaink, a Szerb Nemzeti Színház Sirály, a temesváriak Moliendo Café, az Odeon Színház Demokrácia ellen című produkciója váltotta ki, de a lengyelek Invisible Duets mozgásszínházi előadása és a berlini emigránsok együttese, a Rotfront sepsiszentgyörgyi fellépése is vonzotta a közönséget. 

Még lehet jegyet vásárolni az Újvidéki Színház Opera ultima, a budapesti Nemzeti Színház Szentivánéji álom, és a litván Oskaras Koršunovas Színházának Miranda című előadására és a bécsi radio.string.quartet koncertjére. A helyi társulatok produkcióira, a Hamlet, A banda és a Kampf előadásokra is vannak szabad helyek.

Kapcsolódók

Kimaradt?