Kolozsváron is lehet jelentkezni a Maradj talpon! műsorába

A népszerű Maradj talpon! műsor szerkesztői augusztus 22-én, a Kolozsvári Magyar Napok pénteki napján a városban tartanak játékos-válogatást, így szeretnék megkönnyíteni a határon túl élő magyaroknak, hogy többszöri utazás nélkül, egyszerűbb ügymenettel tehessék próbára magukat.

A válogatáson való részvételhez regisztrálni kell. Ha szeretne részt venni egy nagy televíziós kalandban, és akár milliókat nyerni, csak küldjön egy e-mailt telefonszámát is megadva (országkóddal, körzettel együtt, ahogy Magyarországról hívható) a következő címre: maradjtalpon@showandgame.hu.

A játékban való részvétel korhatára: 18-55 év. Kizáró ok lehet a szereplésnél minden olyan egészségügyi tényező, amely a résztvevő fizikai állapotát kockáztatja (ezekről a telefonos beszélgetés során a műsor készítői részletesen egyeztetnek a jelentkezőkkel).  A Maradj talpon! casting csoportját közvetlenül is elérheti ezen a telefonszámon: +36 / 30 / 903 03 74.

Amerika, Izrael és Spanyolország után 2011 őszén Magyarországra is megérkezett a Still Standing című kvízműsor, amely vitathatatlanul Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője lett. A műsor első négy évadában a nézők 300 órányi szórakoztató játékot élvezhettek. Ezekben az órákban 20 ezer érdekes kérdés hangzott el, amire több mint háromezer játékos igyekezett helyes választ adni. Közülük csaknem kétezer-ötszázan a mélybe zuhantak - a többiek viszont összesen 510 millió forinttal lettek gazdagabbak.

A regisztrációt követően a szervezők minden jelentkezővel felveszik a kapcsolatot, és részletes információkkal szolgálnak a műsorba való bekerülés folyamatáról. A regisztrált játékosokat 22-én, a Magyar Napok pénteki napján Kolozsváron a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen várják.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?