Klubkoncertek a 13. Partiumi Magyar Napokon

Az augusztus 18.-24.-e közötti napokon számos klub- és nagykoncert várja a zene kedvelőit az idei Partiumi Magyar Napokon. Az első mindjárt augusztus 18.-án, hétfőn a No Pardon Pubban, ahol 19 órától a magyarországi Bülbüls zenél, amit 22.30 perctől a Pheonix zenekar koncertje követ a DownTowb Pub színpadán.

Kedden este 7-től szintén a No Pardon Pub ad otthont Tasi Nóra & Juhász Zoltán duójának jazz-blues koncertjének, míg a DownTown Pubban 22.30-től a Dots koncertezik, addig a Tűzoltótoronynál 2- órától a Sunday School & Krisztina, majd 21.30-tól a Hot Jazz Band zenél.

Szerdán „Szerelem és más elmebajok” címmel jazz koncert lesz a No Pardon Pubban, a Tűzoltotoronynál a debreceni Csokonai Színház művészeinek előadását tekinthetik meg a műfaj kedvelői 21.30 perces kezdettel, míg a DownTown Pubban ezúttal Florian Acoustic koncertezik este fél 11-től.

Augusztus 21.-én, csütörtökön a Tűzoltótorony melletti színpad lesz a középpont, ahol 19 órától a Nagyvárad Táncegyüttes „Szerelemkert” című bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők, amit 21.30 perctől a méltán híres és elismert Palya Bea különleges koncertje követ. Jelenlét a minőségi zene kedvelőinek kötelező... az este viszont ezzel nem ér véget, hiszen a DownTown Pubban még csak ezután indul a buli, itt ugyanis a magyarországi Moment zenekar csap a húrok közé.

Kapcsolódók

Kimaradt?