Nejcserés támadás helyett előadás-csere volt Váradon

Kissé bonyolódott a 3. Nagyváradi Nyári Színházi Fesztivál tervezett programja, ugyanis az előadás kezdésekor derült ki, hogy a budapesti színművészeknek gondjaik támadtak a határon, lejárt személyi igazolvány miatt.

A várakozás ideje alatt kiosztották a váradi várban lévő nyári színházat zsúfolásig megtöltő nézők között azokat a jelentkezési lapokat, amelyekkel a  Mandala Dalszínház köré szerveződő baráti társaság tagjaivá válhattak.

A várakozásnak a szervezők és Gergely Róbert bejelentése vetett véget, miszerint Harsányi Gábornak és Cseke Katinkának nem sikerült átjönnie a határon, ő azonban kolléganőivel, köztük feleségével, Némedi-Varga Tímeával, valamint Sáfár Anikóval és Nyertes Zsuzsával együtt kárpótlásképpen ingyen koncertet tartanak, a kétrészes vígjátékot pedig vasárnap este tartották meg szintén a nyári színházban.

Bár néhányan távoztak a bejelentésre, a közönség nagyrésze maradt, és  hallhatóan remekül szórakozott. Sokan énekeltek, és vastapsot kaptak a fellépők, hiszen olyan közismert slágerek csendültek fel, mint a János legyen, Karolina, a Kicsike vigyázzon, vagy az Odavagyok magáért.

Kapcsolódók

Kimaradt?