Közönségtalálkozó a mai Ivanovék karácsonya után

Az Ivanovék karácsonya március 20-i, csütörtöki előadását követően közönségtalálkozóra kerül sor a Kolozsvári Állami Magyar Színház Stúdiójának előterében. Urbán András rendezővel és az előadásban játszó színészekkel Visky András művészeti vezető beszélget, természetesen a közönségnek is lehetősége nyílik a bekapcsolódásra.

Az Alexandr Ivanovics Vvegyenszkij orosz író darabján alapuló előadás bemutatójára március 18-án került sor. Az Ivanovék karácsonya az avantgárd, az abszurd, a groteszk, a társadalmi szatíra, a rémdráma stílusjegyeit egyaránt magán hordozza. Az előadás, noha aktuálpolitikai utalásokat nem tartalmaz, kommunikál a valósággal, társadalomkritikát gyakorol. A szexuális elfojtottság, a normák, a törvények elnyomó volta a darab minden momentumában jelen van – ezek a problémák az előadásban is megfogalmazódnak.

A rendező alkotótársai az előadás megvalósításában Gyarmati Kata dramaturg, Antal Attila zeneszerző, valamint Carmencita Brojboiu díszlet- és jelmeztervező voltak. Az előadásban Viola Gábor, Váta Loránd, Albert Csilla, Kézdi Imola, Dimény Áron, Imre Éva, Laczó Júlia, Marosán Csaba, Farkas Loránd és Vass Zsuzsanna látható.

Az előadásra csütörtökön, március 18-án este 8 órától kerül sor a Stúdióteremben. Jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában, naponta 10-13 és 16.30-18.30 között (tel.: 0264-593468), valamint a www.biletmaster.ro oldalon. A produkciót 18 éven felüli nézőknek ajánlják.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?