Októbertől beltérbe költözik a sepsiszentgyörgyi színház

Az ’56-os emlékparkban színpadra vitt VII. Olivér után október 9-én és 10-én a Radu Afrim által írt és rendezett Amikor telihold ragyog a turkáló felett című produkcióját a nagyteremben, a színpadra épített nézőtér előtt mutatja be a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház társulata.A kissz

Az előadás június és július folyamán készült, mialatt a társulat a Múzeumkertben játszotta a szabadtéri előadásokat, és a járványügyi korlátozások miatt benti előadás megtartására még nem volt lehetőség.

Az új bemutató mellett ismét játszanak több olyan előadást, amelyeket a megszorítások miatt el kellett halasztani. Mivel egyelőre csak kis létszámú közönség előtt lehet játszani, minden előadást többször műsorra tűznek, így például látható lesz az M Studio Sírunk, nevetünk, illetve a LIFT – boys will be boys című előadása, a Kártyások című Gogol-előadás, a Barbárok című Móricz-adaptáció és az Illúziók is.

A színház felhívja a figyelmet a járvány terjedését megelőző szabályok betartására, ugyanakkor leszögezi, hogy a jegyárak a tavalyi évadhoz képest nem változtak, ezeket online ajánlott megváltani, de ha erre nincs lehetőség, a Központi Jegyiroda is nyitva tart hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, pénteken 9-től 13 óráig, illetve előadások előtt egy órával a helyszínen is lehetséges a jegyvásárlás.

Továbbra is érvényben vannak a nagycsaládosoknak szóló kedvezményes jegyek, melyeket a nagycsaládos kártya felmutatásával lehet megvásárolni. A színházat támogatni akaró nézőink ebben az évadban is vásárolhatnak mecénás bérletet, mely előzetes helyfoglalást követően továbbra is érvényes a Tamási Áron Színház, az M Studio Mozgásszínház és Cimborák Bábszínház produkcióira, a szilveszteri ünnepi előadásra és a meghívott produkciókra. A bérlet ára az elmúlt évadokhoz képest nem változott.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?