Egy éves az Erdély TV magazinműsora a Mozaik, a #napiszínes

Ezekben a napokban ünnepli első születésnapját az Erdély TV hétköznaponként jelentkező magazinműsora, a Mozaik. A 2019. március 4. óta sugárzott műsor csaknem 6500, színes tartalommal megtöltött percet tud maga mögött – tájékoztat az ETV közleménye.

Ha csak a Mozaik műsort tekintjük, egy év alatt több mint 300 hazai és külföldi meghívott látogatott az Erdély TV marosvásárhelyi stúdiójába, a Mozaik-nézők csaknem 220 beszélgetést, valamint 170-nél is több bejátszást láthattak az elmúlt időszakban. Ennek hátterében rengeteg szervezés, kreatív munka és egy jó csapat áll.

„Egy teljes évi előkészület előzte meg a műsor adásba kerülését 2019. március 4-én. Mindannyian lelkesek voltunk, bár némi kétely is lebegett előttünk, hiszen napi szinten több erdélyi témával megtölteni egy magazinműsort, valljuk be őszintén, óriási kihívás. De belevágtunk, és sikerült: működik a Mozaik” – így tekint vissza a kezdetekre Ambrus Laura, a műsor egyik házigazdája, míg társa, Badics Petra műsorvezető így fogalmaz: „érdekes emberek történeteivel, izgalmas beszélgetésekkel próbáltunk belopózni a nézők otthonába, ami számtalan maradandó pillanatot okozott”.

Az egyéves születésnap kiváló alkalom arra, hogy elrugaszkodjon a műsor is a hagyományos kereteitől: az ünnepi héten az aktuális témák mellett a Mozaik tágabb csapatával, a háttérben dolgozó rovatvezetők, szerkesztők munkájával is megismerkedhet a néző. Március 4-én, szerdán 18:15-től pedig a World Travel Shop utazási iroda által felajánlott törökországi utazás nyertesét is kisorsolják. A nyereményjátékban azok vehettek részt, akik olyan, Erdélyben élő, vagy munkálkodó személyt javasoltak a Mozaik vendégeként, akinek a munkája példaértékű lehet mások számára is.

Az Erdély TV Mozaik című műsora élőben követhető interneten is, hétköznaponként negyed héttől a tv-csatorna FB-oldalán. A beszélgetések és rovatok pedig újranézhetők a YouTube-on.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?