Tehetségkutató versenyt hirdettek fogyatékkal élő személyek számára

A United by Music Románia Alapítvány második alkalommal szervezi meg tehetségkutató versenyét fogyatékkal élő, zenében tehetséges személyek számára. Idén Kolozsváron tartanak meghallgatásokat – közölté a szervezők.

A versenyben olyan személyek vehetnek részt, akiknél a fogyatékosság valamelyik típusát állapították meg, a 448/2006-os törvény szerint. A fent említett kategóriába eső, fogyatékkal élő személyek, akik bármilyen hangszeren játszanak, vagy énekelnek, részt vehetnek a versenyben.

Még lehet jelentkezni 2020. január 31.-ig. A jelentkezéssel kapcsolatos minden információ elérhető a www.united-by-music.ro/hu/ honlapon (a lap alján Versenyszabályzat és Letölthető mellékletek). Bármilyen további kérdésre a 0741 177 575-ös telefonszámon válaszolnak

 A jelentkezést a unitedbymusicromania@gmail.com címre lehet elküldeni, vagy postán a következő címre: United by Music Románia, Sepsiszentgyörgy, Gyöngyvirág u., 5 szám, postai kód 520085, Kovászna megye.

Mindenik versenyző egy zeneszámot fog egyénileg előadni, hangszeren, énekelve, vagy énekelve hangszer kísérettel. Zenei műfaj: szabadon választható.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?