Az Emmy-díjas Gera Marina új tévéfilmben látható

Gera Marina, aki az Örök tél főszerepéért nemrég első magyar színésznőként elnyerte a Nemzetközi Emmy-díjat, tourette-szindrómás egyetemistát alakít a Nino bárkája című új tévéfilmben, hívja fel a figyelmet a Filmtett.

Miklauzic Bence új, szeretetről és elfogadásról szóló vígjátékát a fogyatékos emberek világnapján december 3-án magyarországi idő szerint 22:30-tól, mutatja be a Duna Televízió. Gera Marina mellett Znamenák István, Cserna Antal, Bartsch Kata, Baki Dániel és Molnár Áron játssza a főszerepeket. a forgatókönyvet Maruszki Balázs (A zöld sárkány gyermekei, Pécsi szál) írta, a producerek Csincsi Zoltán és Kriskó László, az operatőr Seregi László.

Miklauzic Bence (A zöld sárkány gyermekei, Parkoló, Barátok közt, Csak színház és más semmi) új filmjének főszereplője Nino, a simlis, ám szerethető étkezdetulajdonos, aki a csőd szélén állva kitalálja, hogy EU-s támogatást szerez, de sehol sem kap segítséget. Egyetlen lehetősége, hogy megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat. A sérült emberekkel palermói pizzériát nyit, a Pizza Gambinót. Azt hazudja, hogy a személyzet egy palermói család, különös, bizarr szokásokkal, gesztusokkal, „a szicíliaiak mind bolondok egy kicsit!” felkiáltásokkal. Hála a memóriazavaros séf remek pizzájának, hamarosan kialakul a törzsközönség, beindul az üzlet, és Nino is kezdi másként látni a világot.

Kapcsolódók

Kimaradt?