Francia nyelvű produkció a Csiky Gergely Színházban

A temesvári Francia Kulturális Intézet és a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház közös szervezésében május 2-án, 19 órától Patrick Corillon belgiumi művész egyéni előadása, A névtelen folyó (La Rivière bien nommée) lesz látható a színház nagytermében.

Patrick Corillon képzőművész, de mesélni is szeret. Nem csak alkot, hanem alkotásait színpadra varázsolja történetei segítségével. A Névtelen Folyó című előadásában a színművész egy kirándulásba kezd egy legendás dal megtalálása érdekében. Budapestről indulva eljut India határáig, az országokat zene kíséretében fedezi fel és természetesen az álomvilágából származó tárgyak sem hiányoznak. A vizuális és zenei elemeket is felsorakoztató előadás a japán kamishibai papírszínházak hangulatát eleveníti fel, ugyanakkor egy új képet alkot az orosz énekelt mesékről is.

A francia nyelvű előadás román szinkrontolmácsolása biztosított.

Az előadásra jegyek 16, illetve engedményes áron 8 lejért válthatók. A jegyiroda nyitvatartása: hétfőtől péntekig 16-19 óra között, illetve minden előadás előtt egy órával lehet jegyet váltani; cím: Alba Iulia (Rezső) utca 2. szám, telefon: 0356-450.606, e-mail cím: ticket@tm-t.ro. Emlékeztetjük Önöket, hogy most már online is megvásárolhatják jegyeiket a www.biletmaster.ro és www.tm-t.ro címeken.

Kimaradt?