Négy hét múlva kezdődik a margittai Szabadság Feszt

Célegyenesbe fordul az augusztus 29-én kezdődő és szeptember 1-jéig tartó margittai Szabadság Feszt szervezése. Négy hét múlva indul a legnagyobb partiumi ifjúsági fesztivál, amelyen a magyar könnyűzenei élet legnevesebb képviselői lépnek fel – derül ki a szervezők közleményéből. 

Visszatérőként érkezik a Kowalsky meg a Vega a Szabadság Fesztre, de mellette számos olyan együttes kap teret, amelyeknek a fellépésére régóta várt a Bihar megyei közönség. Különleges lesz például az Ossian és a Road koncertje, de aki ismeri az Anna and the Barbies-t vagy az AWS-t, tudja, hogy hatalmas bulira számíthat. ByeAlex és a Slepp koncertje, valamint a Holdviola, az USNK, Curtis, Essemm, a Soulwave vagy Horváth Tamás fellépése is megelőlegezi a sikert a fesztiválnak.

Az idén hetedik alkalommal megszervezett négynapos buli helyszíne – ahogy a korábbi években is –, a margittai városi strand. Itt nemcsak elég tágas tér áll rendelkezésre a fesztivál kellékeinek felépítésére, a sátortábor kialakítására, hanem minden feltétel adott a kulturált kempingezéshez. Modern és tiszta medencék és mosdók, valamint tágas parkoló áll a fesztiválozók rendelkezésére.

A szervezők a napközbeni programokról is gondoskodnak, lesznek ügyességi és sportvetélkedők (kihasználva a termálstrand nyújtotta lehetőségeket), szakmai előadások. A koncertek már délután elkezdődnek két helyszínen, az együttesek fellépését követően pedig lemezlovasok veszik át az irányítást. Újdonság, hogy idén már két nagyszínpad lesz a fesztiválon, ezeken a koncertek pedig egymást fogják váltani.

A fesztiválról, fellépőkről, jegyekről több információ található a rendezvény Facebook-oldalán

Kapcsolódók

Kimaradt?