Bejelentették a margittai Szabadság Feszt időpontját

Megvan a margittai Szabadság Feszt időpontja: augusztus 29. és szeptember 1. között hetedik alkalommal lehet majd bulizni a városi strandon.

A négynapos szórakoztató-könnyűzenei fesztivált a Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) szervezi. Boda Gergely Zoltán, a Szabadság Feszt főszervezője és a VIDIFISZ elnöke nagy lépésnek nevezte, hogy a rendezvény tagja lett a Magyar Fesztivál Szövetségnek. Elárulta, hogy a fesztivál hetedik kiadásán olyan együttesek is fellépnek majd, amelyek még nem jártak Bihar megyében, de lesznek visszatérők is.Az elektronikus zenei blokkokat Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa, Sterbinszky állítja össze, aki saját maga ajánlotta fel közreműködését a 2018-as fellépése után, mondta el Demián Zolt helyi főszervező.

A megközelítőleg 70 ezer euróból megszervezett előző fesztiválon több mint tízezer látogató fordult meg, Székelyföldről, Közép-Erdélyből és a Partium valamennyi részéből, illetve a Bánságból, sőt Magyarországról is érkeztek fesztiválozók, összegeztek a szervezők, akik elégedetten nyugtázták, hogy a rendezvény „épphogy a nullán felül zárt”.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?