Hat erdélyi templomban lép fel Mága Zoltán

Nagyváradon március 17-én két koncertet is ad Mága Zoltán és a budapesti Primarius kamarazenekar, a fellépések bevételét ez alkalommal is jótékony célra fordítják. A Prima Primissima díjas magyar hegedűművész 2019-ben is erdélyi turnéra indul az RMDSZ Nőszervezete kezdeményezésére.

Nagyváradon március 17-én a várad-olaszi református templomban két alkalommal, 16 és 19 órától koncertezik majd Mága Zoltán, a támogatói jegyeket 20 lejért a Bihar megyei RMDSZ-szervezet Fekete Sas palotabeli székházában lehet megvásárolni. A tavalyi jótékonysági koncert bevételéből egyébként három beteg gyermeket és két alapítványt, valamint a majdani Szent László szobor felállítását támogatták.

Mága Zoltán turnéjának tervezett időpontjai: március 16-án, szombaton 17 órától Szatmárnémetiben, a Láncos templomban koncertezik majd, 17-én, vasárnap a két váradi fellépés következik, március 18-án, hétfőn 19 órától Kolozsváron, a Kétágú templomban játszik, 19-én, kedden 17 órától Zilahon a belvárosi református templomban, 20-án, szerdán 18 órától Déván, a Páduai Szent Antal katolikus templomban koncertezik, majd 21-én, csütörtökön 18-tól Marosvásárhelyen, a Szent Kozma és Damján nevét viselő, Tudor negyedbeli római katolikus templomban fejezi be jótékonysági fellépéseit, tudtuk meg Pető Dalmától, az RMDSZ Bihar megyei nőszervezetének kommunikációért felelős alelnökétől.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?