„Rohadt jók ezek a srácok!” – az X-Faktor élő show-jában a kolozsvári rapperek

Egyenes ágon bejutott a magyarországi X-Faktor jövő hétvégén kezdődő élő show-jába, a legjobb 12 versenyző közé a két kolozsvári fiatal által alapított USNK nevű rap együttes.

Ez a tehetségkutató műsor úgynevezett mentorházában előadott produkciójuk után dőlt el, amelyet vasárnap este sugárzott az RTL Klub. Filep Kundnak és Laskay Nimródnak ismét saját szerzeménnyel sikerült lenyűgözniük a négy mentort. „Rohadt jók ezek a srácok” – sommázta Radics Gigi. Podukciójuk itt tekinthető meg.

Az X-Faktorban négy kategóriában zajlik a verseny: fiúk, lányok, zenekarok és a 25 év fölöttiek. A mentorházba kategóriánként hat előadó jutott be, közülük válogatták ki a mentorok azt a hármat-hármat, akik a jövő héten kezdődő élő show-ban folytatják. Kategóriánként két továbbjutót a saját mentora válogatott ki a hatból, a harmadikról a másik három zsűritag döntött.

Az USNK egyenes ágon jutott tovább, annyira bízik ByeAlex a kolozsvári fiúkban. „Nagyon jó emberek vagytok, és tehetségesek abban, amit csináltok, alig várom, hogy jöjjetek velem az élő show-ba” – mondta döntése bejelentésekor a zenekarok mentora.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?