Erdélyi továbbjutói is vannak a magyarországi X-Faktornak

Szombat este közvetítették a népszerű tehetségkutató műsor utolsó válogatóját, amelynek továbbjutói között szatmári, nagyváradi és kolozsvári versenyzők is vannak.

Többek között hatalmas sikert aratott a két kolozsvári fiatal által alapított USNK nevű rap formáció. A lenyűgözött mentorok négy igennel továbbjuttatták a fiúkat a következő fordulóba, ByeAlex például azt mondta, még neki is van, mit tanulnia tőlük. A fiúk saját szerzeménnyel álltak színpadra.

A szatmárnémeti Pfeifer Melany is elnyerte a mentorok szimpátiáját és igen szavazatait. Dua Lipa New Rules című számát énekelte, amely szintén visszanézhető az RTL Klub honlapján.

A nagyváradi születésű, ám Bécsben élő Sebastian Hosu is esélyt kapott a verseny folytatására, aki az Are You Gonna Be My Girl Jet-sláger feldolgozásával készült. A produkciót itt nézheti meg

Az X-Faktor következő fordulója a táborban zajlik, ahol a versenyzőket már külön csoportokba osztják: fiúk, lányok, zenekarok és a 25 évnél idősebb versenyzők. Azok, akik a verseny ezen szakaszában is meggyőzik a mentorokat, még mindig nem dőlhetnek hátra, mert az élő show-ba jutásig még mindig hátra lesz egy próba.

Kapcsolódók

Kimaradt?