banner_ImRoxvBN_webbanner_970x250.gif
banner_Qadt244U_webbanner_728x90.gif
banner_3UKEdCdT_webbanner_300x250.gif

Szívszorító üzenetben búcsúzott férjétől II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő hivatalos Facebook-oldalára szombaton került ki egy bejegyzés, amelyben megható módon emlékeznek Fülöp hercegre.

Szívszorító bejegyzés került ki II. Erzsébet királynő és a királyi család hivatalos Facebook-oldalára szombaton kora délután, épp akkor, amikor Londonban katonai tiszteletadással adóztak Fülöp herceg emléke előtt.

“???????? ????????????, ???????????????????? ????????????????????????, ???????????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????, ???????????? ????, ???????????? ???????????? ???????????????????? ????????????????????????, ???????????? ???????????????? ???????????? ???????????????? ????????????????????...

Közzétette: The Royal Family – 2021. április 10., szombat

„Egyszerűen ő volt a támaszom és az erőm az évek során. Én és az egész család nagyon sokkal tartozunk neki. Többel, mint ő ezt valaha is gondolná” – fogalmazott a királynő 1997-ben, az aranylakodalmukra rendezett ünnepségen, mely beszédből most idéztek.

Az uralkodó 99 éves korában elhunyt férje több mint 73 évig volt a királynő támasza nem csak a magánéletben, de a hivatalos feladatai ellátásában is.

(Címlapfotó forrása: Facebook/The Royal Family)

 

Kapcsolódók

Kimaradt?