banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Szépségkirálynő lett az édesanya (VIDEÓ)

Először nyert szépségkirálynő címet egy édesanya Venezuelában. Ileana Márquez Pedroza 27 éves, és van egy 11 éves lánya.

A 27 éves tanárnőt és mostani szépségkirálynőt 11 éves lánya, Guadalupe kísérte el
a vetélkedőre, a gyerek édesanyjához hasonló ruhát viselt, írja a Hola!
Ilean
a fogja képviselni országát a következő Miss Universe versenyen, amelyet 2024-ben Mexikóvárosban rendeznek meg. Az új Miss Universe-szervezet lehetővé teszi a transzneműek, az anyák, valamint az elvált és házas nők részvételét a versenyeken.


A legfrissebb bejelentésből kiderült, hogy a következő
megmérettetésen eltörlik a korhatár-korlátozást, ami számos lehetőséget nyit meg a jövő versenyzői előtt.
„Venezuela... Köszönöm, hogy hittél bennem" – mondta Márquez, aki a carabobói Valenciában született.

Ez a diadal nemcsak nekem és a gyerekemnek szól, hanem nektek is" – tette hozzá az új venezuelai szépségkirálynő, aki Julio Mora tervező látványos piros ruháját viselte.
Az
édesanya diadala megosztotta a venezuelai szépségverseny követőit. Míg egyesek azt bizonygatják, hogy ez előrelépés a szépségversenyek szabályaiban, mások szerint, nincs rendben, ha a gyermekes nők indulnak.

Nekem nem tetszett, nem értek egyet az ilyen jellegű bevonással" – mondta egy személy, míg egy másik hozzátette: „Ezzel elveszik a verseny lényege". Van aki úgy vélekedik: „Gyönyörű és királynői arca van, de ez az új lehetőség abszurd".
Venezuela legutóbb 2013-ban nyert Miss Universe koronát Gabriela Islerrel. A legutóbbi, novemberben megrendezett versenyen az országnak top 10-es helyezést sikerült elérnie Diana Silvával. Idén Ileana Márquez részvételével nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy Venezuela
megnyeri a nyolcadik koronát.
A legutóbbi Miss Universe-en két latin
versenyző is kiemelkedett, akik szintén édesanyák. Michelle Cohn, a guatemalai kétgyermekes anyuka büszkén képviselte hazáját. Eközben Camila Avella, aki egy kislány édesanyja, Kolumbiának hozott dicsőséget azzal, hogy bekerült a top 5-be.

Nyitófotó: képernyőmentés

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

 

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?