Mike Tyson ököllel ütött egy utast a repülőgépen

Mike Tyson bokszlegenda megelégelte a mögötte ülő utas viselkedését a repülőúton, és amikor a férfi az idegeire ment, felállt a helyéről, majd többször is megütötte – írja az Index.

Az 55 éves exvilágbajnok San Franciscóban vett részt a hagyományos 420 Hippie Hill elnevezésű marihuánafesztiválon. (San Franciscóban megengedett a kannabisz fogyasztása.) A bokszlegenda díszvendég volt az eseményen, amelyen Tyson 2.0 fantázianevű marihuána-készítményét reklámozta, továbbá fül formájú süteményét, amelyet az Evander Holyfield elleni 1996-os hírhedt mérkőzése emlékére készített, utalva arra, hogy 26 éve kiharapott egy darabot ellenfele füléből.

Tyson Floridába tartott, de a repülőút nem volt eseménytelen. A mögötte ülő utas szelfizett vele, majd állítólag idegesítően izgatottá vált a bokszlegenda jelenlététől, aki egy ideig tűrte a dolgot, majd megkérte az illetőt, hogy fejezze be, de az utas nem hallgatott rá. A világbajnok bokszoló többször arcon ütötte férfit, aki beszámolók szerint ittas volt. Az illető a reptérre érkezve feljelentést tett. Tyson szóvivője szerint a férfi folyamatosan zavarta a bokszolót, még egy palackozott vizet is hozzávágott.

(Címlapfotó: Mike Tyson Facebook-oldala)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?