banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Élő közvetítésben megivott másfél liter vodkát, összeesett és meghalt

Egy 60 éves oroszországi férfi egy internetes kihívásnak eleget téve másfél liter vodkát fogyasztott el élő YouTube-közvetítésben. A First Step to YouTube (Első lépés a YouTube-hoz) elnevezésű kihívás teljesítése azonban végzetes volt számára: alkoholmérgezés miatt életét veszítette.   

Jurij Dusecskint a „nagypapa” álnév alatt sokan ismerték a közösségi oldalakon. A netes kihívásnak eleget téve itta meg a nagy mennyiségű szeszes italt, amelyet 150 néző élőben követett, ahogy azt is, amint összeesik a mérgezés hatására.

Jurijnak ez volt az utolsó kihívása | Fotó: YouTube

A rendőrség és a mentősök a férfi nyugat-oroszországi, Szmolenszkben található lakásába siettek, de már halott volt, amikor odaértek. Mint közölték, Jurij Dusecskin gyakori résztvevője volt az úgynevezett trash streamingeknek, amelyeknek lényege, hogy a résztvevőknek azért fizetnek, hogy veszélyes kihívásoknak tegyenek eleget.

A műsornak sok kritikusa van, akik elsősorban azt nehezményezik, hogy sérülékeny emberek a célpontjai, akiket megaláznak azért, mert bármit megtennének a pénzért.

A csatornát még 2017-ben indították, és a fenntartói több alkalommal is azért fizettek az utca emberének, hogy nagy mennyiségű alkoholt vagy erősen csípős szószokat fogyasszanak az adásban.

(Címlapkép: Pixabay)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_3QCqSgiR_Artboard 2-100.jpg
banner_GPTpbb6w_970x250.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?