A patakban játszó gyerekek találták meg a bőröndöt, amibe a milliárdos holttestét rejtették

A rendőrség gyilkossági ügyben indított nyomozást, miután a hétvégén Argentínában egy csapat gyerek megtalálta az eltűnt 41 éves milliomos, Fernando Pérez Algaba feldarabolt maradványait. A rendőrség a férfit ujjlenyomatai és a jellegzetes tetoválások alapján azonosította.

A hátborzongató esetre azután derült fény, hogy a gyerekek vasárnap a Buenos Aires tartománybeli Ingeniero Budge városában, egy patak mellett játszva egy testrészekkel teli piros bőröndöt találtak – jelentette a Jam Press.

A gyerekek szülei értesítették a Buenos Aires-i rendőrséget, akik átvizsgálták a csomagot, és állítólag az áldozat lábát és alkarját találták benne, egy másik egész karra pedig a patakban bukkantak rá.

A további maradványokat szerdán találta meg a rendőrség, az orvosszakértő pedig azt is megállapította, hogy profi végzett a milliárdossal, aki háromszor meglőtte Fernando Pérez Algabát, mielőtt a testét feldarabolta volna.

A rendőrség Algabát az ujjlenyomatai és a jellegzetes tetoválások alapján azonosította. A vállalkozót múlt kedded nyilvánították eltűntnek.

Az üzletember luxusautók bérlésével, valamint kriptovaluta értékesítésével lett milliomos, és 900 ezer követője volt az Instagramon.

A spanyolországi Barcelonában élő influenszer állítólag egy héttel a meggyilkolása előtt Argentínában tartózkodott, ahol július 19-én kellett volna visszaadnia a bérelt lakás kulcsait, de az ingatlan tulajdonosának vallomása szerint nem jelent meg, és nem vette fel a telefont.

A rendőrség Algaba halálával kapcsolatban már le is tartóztatott egy gyanúsítottat, és bár a gyilkosság indítéka egyelőre tisztázatlan, a hatóságok azt gyanítják, hogy az influenszert számos adóssága miatt ölték meg.

banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?