Michael Douglas: Londonban az építőtelepeken csak román szót hallani

Londonban vannak olyan zónák, ahol az építőtelepeken csak román szót lehet hallani - nyilatkozta a BBC-nek adott interjújában hétfőn Michael Douglas. A világhírű színész elmondta, a bevándorlók olyan munkát végeznek el, amelyet bizonyos országok állampolgárai visszautasítanak.

"Ma reggel Londonban sétáltam, és elhaladva néhány építőtelep mellett csak román szót hallottam. Sok olyan bevándorló van, akik olyan munkákat végeznek el, amelyeket bizonyos országok állampolgárai visszautasítanak" - mondta Michael Douglas.

Hozzátette, ezek az élmények juttatják eszébe, hogy honnan származik. Az Egyesült Államokban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy mindannyian bevándorlók vagyunk - mondta a színész. Michael Douglas apai ágon fehérorosz-zsidó, anyai ágon skót és ír származású. 

Édesapja, Kirk Douglas is hasonló nézeteket vall. A The Huffington Postban Kirk Douglas  elmondta, nem ismer rá fiatalkora befogadó Amerikájára most, amikor az amerikai választási kampány alatt a bevándorlók valóságos demonizálása folyik.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?