Tetoválásáról azonosították a bőröndös gyilkos áldozatát

Hátán lévő tetoválásáról azonosították azt a lányt, akinek holttestétére vasárnap találtak London Hill Mill városrészében – írta pénteken az Index. A magyar K. Alexandrát vélhetően a szintén magyar származású Gy. László ölhette meg. A lány holttestét egy bőröndben végighúzta a városrészen, majd egy erdős-ligetes területen otthagyta.

A lány édesanyja szerint Alexandra azért vállalt külföldi munkát, hogy segítsen családján, írja a bors. A nő nyugtatókat szed és a napokban Londonba kell utaznia, hogy DNS-mintát vegyenek tőle az azonosításhoz. Az anya az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy lányát megfojtották, legalábbis ő úgy tudja.

A gyanúsított 29 éves debreceni származású férfi London Finchley városrészében, a Station Roadon lakott. Adatlapja szerint korábban egy tetováló szalonban dolgozott. A férfi a Facebookon ismerőse is volt a lánynak, valamint meglehetősen durva, horrorisztikus és kegyetlen képeket töltött fel az oldalára. A Velvet csütörtöki cikkében azt írja a férfi horrorrajongó volt és a lap által megkérdezett pszichológus szerint droghasználónak tűnik.

Kapcsolódók

Kimaradt?